Se incarca...

Despre noi

Totul trebuie sa fie magie pentru copii, de la mobila, pana la dormitoare personalizate in intregime. Noi asa gandim atunci cand vine vorba de spatiul copiilor.

Echipa Kids Room si-a propus sa fie lider in furnizarea elementelor de decor si mobilier pentru orice camera de bebe, copii, tineret. In urma experientelor noastre, ne-am dat seama ca, pe langa design si functionalitate, exista o nevoie mult mai profunda de certificare si siguranta a materialelor din care este confectionata mobila pentru fiecare dormitor copii. E vorba de acea stacheta cu standarde de calitate pentru protectia si sanatatea copiilor nostri.

Livram oriunde in tara mobila camera tineret, mobila camera bebe, mobila camera copii si decoratiuni. Totul functioneaza conform celor mai noi si moderne tehnologii, raportul calitate-pret fiind excelent.

Incurajam un climat interior sanatos si cald. Afla mai multe despre mobila care ofera libertate parintilor si un plus de confort copiilor!

Cu fiecare pat, sifonier, dulap, comoda, biblioteca, birou, noptiera, lustra, veioza, tapet, draperie, perdea sau scaun, copiii devin mai creativi si fericiti.

Fiecare articol de mobila pentru copii este ecologic, modern si sigur. Nu prezinta niciun fel de culoare chimica sau aditivi toxici.

Garantie:

Toate articolele de mobila acopera 2 ani de service gratuit si 10 ani pentru piesele de schimb. Cu sistemele de coduri de bare si autocolantul de pe fiecare produs se poate analiza fiecare etapa a productiei.

Sanatate si Siguranta:

Mobila pentru copii este certificata la nivel mondial GS şi TUV, conform normelor de cea mai înalta calitate. Aceste certificari garanteaza siguranta produselor si a marcii de calitate veritabila. Fiecare mobilier este sigur, fiind certificat EO, iar in Turcia, acreditarea fiind data de catre Sweden Tse.

Siguranta pentru bebelusi si copii este prioritatea noastra!

Mobila si fiecare dormitor pentru copii formeaza cele mai noi trenduri in intreaga lume.  Fiecare camera pentru copii prezinta o joaca de culori, texturi, forme, modele, desene si idei functionale. Unele colectii de dormitoare prezinta licenta si marca originala Disney. Mobila Kids Room aduce inovatia la tine acasa!