Se incarca...

Cum platesc

Pentru achizitionarea produselor de pe acest site, clientul poate alege una dintre urmatoarele modalitati de plata, cu respectarea termenilor si conditiilor/precizarilor stipulate in acest document:

· Ramburs, in numerar la receptionarea coletului de la curier la valori sub 1000 Ron;

· Pentru comenzi mai mari de 1000 Ron si piese mobilier plata se efectueaza 50% avans (OP sau virament bancar) si 50% ramburs la curier;

· Virament bancar in contul indicat de catre Kids Room, prin ordin de plata, pe baza comenzii plasate online; plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme pe care clientul o primeste dupa trimiterea comenzii;

· Online prin card bancar, prin serviciul de plata online securizat.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca kids-room.

Pentru tranzactiile online se foloseste serviciile Plationline.ro. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

· Poti plati fara grija cu cardul in rate fara dobanda.

Platile online se pot face cu majoritatea cardurilor bancare (Visa, Mastercard). Acest sistem iti garanteaza ca plata online se face in conditii de maxima siguranta, iar website-ul de pe care cumperi este de asemenea, sigur.