Se incarca...

Garantia produselor

Produsele vandute de Kids Room beneficiaza de condiţii de garanţie conforme cu legislatia in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. In situatia defectarii unui produs aflat in perioada de garantie, cumparatorul trebuie sa se prezinte cu produsul defect insotit de certificatul de garantie emis de producator.

Nu fac obiectul garantiei produsele aflate in cel puţin una din urmatoarele situatii:

·    Au fost depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau in alte scopuri, alterate sau curatate prin metode proprii sau cu substante neadecvate. Garantia nu acopera uzura normala a produsului, taieturi, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la soare sau o alta sursa puternica de caldura sau in urma contactului cu apa, vopsirea produsului de catre client, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale, curatarea cu substante neadecvate.

Condiţiile de garantie au ca scop repararea sau inlocuirea fara nici un cost suplimentar a unui produs, daca se constata o lipsa de conformitate, un defect de fabricatie sau de material si daca acest produs a fost folosit in mod obisnuit si in conditii normale, confirmate prin expertize tehnice de catre un serviciu specializat.

Solutionarea solicitarilor in baza garantiei poate dura pana la 45 zile. Acest termen poate fi influentat de diponibilitatea in stoc a produslui si termenul de livrarea  pentru piesele de schimb de la furnizor.

Toate reclamatiile se fac in scris la adresa de mail: comenzi@kids-room.ro, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.